Teste Glucometru Dr. Mayer 50 Bucati


DR.MAYER
DRM-GCMS50
66,14 lei
cu TVA

Teste Glucometru Dr. Mayer 50 Bucati Evaluare si recenzii clienti
Livrare gratuita pentru comenzi peste 100 RON. Vezi detalii despre livrare
Platesti online in siguranta, prin transfer bancar sau la livrare. Vezi optiunile de plata
Serviciu suport clienti: Tel: 0316 30 10 24

Descriere

Bandeletele de testare a glicemiei: 50 bucati/cutie.

Avantaje:

 • Bandeletele de testare a glicemiei (denumite in continuare bandelete de testare) sunt utilizate in principal pentru determinarea cantitativa in vitro a concentratiei de glucoza din singe capilar total proaspat recoltat de la nivelul virfurilor degetelor.
 • Bandeletele de testare pot fi utilizate pentru monitorizarea glicemiei de catre personal medical specializat sau de catre diabetici, la domiciliu sau in cadrul unei unitati spitalicești.
 • Bandeletele de testare se utilizeaza numai pentru monitorizarea efectului asupra controlului glicemiei la diabetici, dar nu pot fi utilizate pentru diagnosticarea și screeningul diabetului sau pentru modificarea tratamentului medical.

Principiul de testare:

 • Hirtia reactiva absoarbe proba de singe prin capilaritate. Proba dizolva rapid glucozoxidaza (GOD), clorura de hexaaminruteniu (III) și unele substante nereactive (clorura de calciu, polietilenglicoloctil fenileter) in zona de reactie.
 • Glucoza din proba reactioneaza pentru a produce un curent de mica intensitate care este detectat de glucometru.
 • Intensitatea curentului este direct proportionala cu concentratia de glucoza din singele recoltat, iar glucometrul detecteaza curentul de mica intensitate și il transforma in valoarea glicemiei.

Ingredientele principale:

 • Ingredientele principale ale bandeletelor de testare sunt urmatoarele: 15% glucozoxidaza (GOD), 16% clorura de hexaaminruteniu, 69% substante nereactive (1,5% trehaloza, 0,2% polietilenglicoloctilfenileter).
 • Solutia pentru controlul glicemiei (denumitain continuaresolutie de control) esteroșie, apa fiind componenta principala. In plus, contine și 0,2% EDTA, 0,5% clorura de calciu, 0,2% roșu Allura AC, 10% clorura de sodiu, iar solutiile de control de Nivel 1, Nivel 2 și Nivel 3 contin 0,1%, 0,3% și respectiv 0,6% dextroza.
 • Pot fi utilizate cu orice lant eta pentru care a fost obtinut un certificat valid de inregistrare a dispozitivului medical.

Indicele de performanta a produsului:

 • Sistemul Dr. Mayer de autotestare a glicemiei este in conformitate cu standardul EN ISO 15197-2013 Sisteme pentru incercari de diagnostic in vitro – Cerinte referitoare la sistemele de monitorizare a glicemiei prin autotest in gestionarea diabetului zaharat:

Calibrare și trasabilitate:

 • Sistemul (glucometrele și bandeletele de testare) este calibrat prin utilizarea de singe venos cu diferite concentratii de glucoza. Acesta este trasabil la standardele NIST - National Institute of Standards and Technology (Institutului national pentru standard și tehnologie).
 • Interval de detectare: 1,1—33,3 mmol/L (20-600mg/dL)

Precizia sistemului: 

 • Evaluarea performantelor de catre utilizator: Un studiu care a evaluat valorile concentratiilor de glucoza din probele de singe capilar recoltat de la nivelul virfurilor degetelor obtinute de 106 de persoane fara pregatire medicala a indicat urmatoarele rezultate:
 1. In cazul concentratiilor de glucoza mai mici de 5,55 mmol/L (100mg / dL), 100% din rezultatele testelor s-au incadrat in limita de ± 0,83 mmol/L (15mg/dL) fata de rezultatele obtinute prin teste de laborator.
 2. In cazul concentratiilor de glucoza mai mici decit sau egale cu  5,55 mmol/L (100mg/dL), 98,6 % din rezultatele testelor s-au incadrat in limita de ±15% fata de rezultatele obtinute prin teste de laborator.
 • Repetabilitate
 • Precizie intermediara

Referinte:

 • 1 EN ISO 15197-2013 Sisteme pentru incercari de diagnostic in vitro – Cerinte referitoare la sistemele de monitorizare a glicemiei prin autotest in gestionarea diabetului zaharat:
 • 2 Definirea și diagnosticarea diabetului zaharat și a hiperglicemiei intermediare: Raportul unei consultari OMS/IDF OMS, Geneva 2006 (ISBN 92 4 159493 4,ISBN 978 92 4 159493 6).

Prezentare:

 • Teste Glucometru Dr. Mayer – 1 cutie  x 50 teste

Specificatii

Conditiile de retur

Returnarea produselor

 

Cadrul legal

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Nu se acceptă returul produselor de Ingrijire personala daca au fost utilizate, desigilate sau testate, din motive de protecție a sanatatii clientilor sau din motive de igiena.

La trimiterea coletului, Cumpărătorul poate utiliza următorul model de etichetă retur : formular_model.

 • Returul va fi refuzat în cazul deteriorării produselor sau a constatării de către Vânzător a stării de nevandabilitate a acestora.
 • Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de Vânzător pe adresa sediului din Tepes Voda 89, Sector 2, Bucuresti cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos. În anumite cazuri, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, Cumpărătorul va achita diferenţa de preţ, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parţială corespunzătoare. Toate costurile de retur şi transport vor fi suportate de Vânzător.

 

 • Produsele sunt neconforme cu specificaţiile de pe site.
 • Dacă produsul comandat se dovedeşte a nu fi conform cu specificaţiile din oferta ORALIX, Cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia în vederea înlocuirii lui sau a rambursării integrale a contravalorii.
 • Produsele s-au livrat eronat de către Vânzător
 • În cazul livrării unui alt produs sau in alta cantitate, trebuie sa semnalaţi incidentul Vânzătorului în maxim 24 de ore pentru a rezolva incidentul. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.
 • Produsele se dovedesc nefuncţionale în primele 48 de ore de la recepţia lor (DOA)
 • Dacă produsul primit se dovedeşte nefuncţional în primele 48 de ore de la recepţia efectivă Cumpărătorul poate reclama acest lucru şi solicita returnarea produsului în acest termen, în vederea înlocuirii cu un produs nou. Dacă produsul nu mai este pe stoc, Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau pentru rambursarea integrală a contravalorii.


Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Modalitati livrare

Modalitati de livrareCurier:

Firma de curierat  garanteaza efectuarea transportului in maxim 48 ore de la expediere catre orice localitate.

In cazul in care comanda este plasata pana in ora 17:00, expedierea coletului se va realiza a doua zi, cu exceptia comenzilor din zilele libere care vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Daca ai plasat comanda dupa ora 17:00, aceasta va fi expediata in termen doua zile, cu exceptia comenzilor din zilele libere care vor fi procesate in prima zi lucratoare.

De asemenea, pentru comenzile care urmeaza a fi livrate in perioade aglomerate (Sarbatorile de iarna, Sarbatorile Pascale, 8 Martie, Black Friday etc.) termenul de livrare poate fi extins insa nu poate depasi 15 zile calendaristice de la momentul plasarii comenzii.Cost Curier:

Pentru livrarile prin Curier, livrarea este gratuita pentru comenzile peste 100 Ron si costa 12 lei (TVA inclus) pentru comanzile sub 100 Ron, indiferent de greutate coletului. Costul platii prin ramburs este inclus in costul de transport.Nu se asigura transport in afara Romaniei.

Efectuarea platii

Cum platesc

 

Îți oferim mai multe posibiltăți pentru achitarea unei comenzi acceptate. Alege-o pe cea mai convenabilă:

 

 • Plata integrala, online prin card bancar
 • Plata numerar, prin intermediul curierului
 • Plata prin transfer bancar

 

Plata integrala prin card bancar - online

Descriere metoda de plata prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Clasic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Tranzactia cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele DENTSTORE.

Pentru plata online vei fi directionat catre platforma plationline.ro

Plati Online E-Commerce banner

Nici o informatie despre cardul tau nu va fi stocata pe serverele ORALIX.

Plata numerar, prin intermediul curierului.


Poți plăti produsele comandate direct curierului, în momentul livrării lor. 
Nu se va percepe nici un comision suplimentar, valoarea facturii va fi egală cu suma menționată în mesajul de acceptare a comenzii.

Plata prin transfer bancar


Daca alegi varianta transferului bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile necesare platii. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci cand vrei sa achiti cu OP (ordin de plata):

 

Beneficiar: S.C. DENTSTORE S.R.L.

Sediul Social: Str. Tepes Voda 89, Sector 2, Bucuresti

Forma Juridica: Societate cu Raspundere Limitata

CUI: RO29777715

Nr.Reg.Com: J40/15190/2017

Capital Social: 403.000 Lei

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Cont in RON: RO51BTRLRONCRT0311392601

 

Scadenta facturii se considera a fi:

 

 • data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier.

Produse similare

 Recenzii
(5/5)
Vezi distributiile
Review adaugat de
pe  25 Nov 2022
(Teste Glucometru Dr. Mayer 50 Bucati) :
Clientul a evaluat produsul.
Review adaugat de
pe  24 Nov 2022
(Teste Glucometru Dr. Mayer 50 Bucati) :
Clientul a evaluat produsul.
Review adaugat de
pe  18 Apr 2022
(Teste Glucometru Dr. Mayer 50 Bucati) :
Clientul a evaluat produsul.

Produse complementare